STRIPPERS & STRIPTEASES

Wij bieden meer dan een standaard pakket strippers en stripteases.
Elke vorm van entertainment passen wij zo goed mogelijk aan op uw wensen.
U kunt onze mannelijke strippers en vrouwelijke stripteases al huren voor €180.
Onze strippers en stripteases zijn veelzijdig en professioneel en zijn het gewend om in te spelen op verschillende locaties & situaties dus alles is mogelijk!
Of u nou thuis een stripper wilt boeken of in uw bar/café een striptease wilt huren bij Summer Striptease bent u aan het juiste adres voor de beste strippers en stripteases!
Om direct uw stripper of striptease te huren
bel: 06-31571697. of mail: info@summer-striptease.nl

2 Strippers
stripper huren in amsterdam
Mercedes
Stripper Summer inhuren
Summer
Fiona stripper
Fiona

Onze Strippers en Stripteases zijn leuk om te huren

stripper Sammy
Sammy

Onze strippers en stripteases zijn leuk om te huren als verrassing op verjaardagen en vrijgezellenfeesten maar ook zeker op andere gelegenheden in bijvoorbeeld uw bar of cafe, zijn onze strippers een echte toevoeging om te boeken.
Onze strippers maken uw gelegenheid compleet met een speciaal voor u gemaakte leuke, uitdagende en humoristische stripshow naar keuze.

U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een verzorgende zuster striptease of een stoere maar sexy politie stripper maar andere thema’s zoals een stripact als non of oma zijn ook te bestellen.
Staat uw perfecte stripper of striptease hier niet tussen? Wij hebben niet alle strippers en stripteases online geplaatst dus neem gerust contact op mocht u een andere voorkeur hebben.
Om uw stripper of striptease naar keuze direct te bespreken kunt u ons bellen op 06-31571697 of mailen naar info@summer-striptease.nl.

Een striptease bleek het perfecte verjaardagscadeau te zijn. Bedankt voor de service!

Anoniem

Super optreden, je was het toppunt van de avond! Mijn vrienden vonden het geweldig.

Kevin